«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. CHP’li Başarır: “3 Ocak ruhunu ilelebet taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”

CHP’li Başarır: “3 Ocak ruhunu ilelebet taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”

CHP'li Başarır: “3 Ocak ruhunu ilelebet taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”

MERSİN – 02.01.2023 – HİBYA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Ali Mahir Başarır, 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurutuluşunun 101. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

CHP’li Başarır’ın mesajı şu şekilde:

“3 Ocak, Mersin’in, Mersinlinin bağımsızlık ve özgürlük ruhunu ortaya koyduğu bir gündür. Bundan 101 yıl önce, ülkemizi işgal eden emperyalist güçlere karşı canla başla, vatan sevgisi bilinciyle karşı konulmuş ve güzel Mersinimiz işgalden kurtularak bağımsızlığına kavuşmuştur. Mersinliler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız” sözünü kendilerine görev edinerek Mersin’i düşman işgalinden kurtarmışlardır.

3 Ocak ruhunu ilelebet taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhuriyet ve kazanımlarını sonsuza dek yaşatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle Cumhuriyetimizi tehdit edenlere karşı dimdik ayakta duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Mersin’in ve yurdumuzun kurtuluşunda mücadele veren tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla, özlemle ve minnetle anıyorum. Mersinimizin kurtuluşunun 101. yılında tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *