«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Derince’de 29 Ekim coşkusu

Derince’de 29 Ekim coşkusu

Derince’de 29 Ekim coşkusu

Derince İlçe Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri 28 Ekim’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.

29 Ekim günü ise İlçe Kaymakamlığı’nda tebrikat töreni yapıldı. Tebrikat programının ardından Derince Belediye Stadı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları gerçekleşti.

Program Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Ali Karaca, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, başkan yardımcıları, muhtarlar, meclis üyeleri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, askeri erkan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Derince Belediye Stadı’nda gerçekleşen kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kutlamalarda Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Ali Karaca ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sahayı dolaşarak öğrencilerin ve törene katılan vatandaşların bayramını tebrik etti.

Derince Kaymakamı Meftun Dallı, programdaki konuşmasında, tüm katılımcıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik etti.

Günün anlam ve önemine yönelik şiirlerin okunması ve gösterilerle devam eden stadyumdaki program ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Derince’de gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programları İlçe Müftülüğü’nün Derince Şehitliği’nde düzenlediği şehitlik ziyaretleri, ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından sonlandı.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *