«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Kocaeli’de, sivil toplum buluşmaları etkinliği

Kocaeli’de, sivil toplum buluşmaları etkinliği

Kocaeli'de, sivil toplum buluşmaları etkinliği

Bir restoranda düzenlenen buluşmaya, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, daire başkanları Raşit Fidan ve Sabahattin Yamak, Büyükşehir Koordinatörü Abdullah Köktürk, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Metin Şentürk, Kocaeli Yerel Kültür Platformu Kadın Kolları Başkanı Melek Portakal Çeliköz, Yerel Kültür Platformu üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kocaeli’nin yerel kültürünü canlandırmak için çalışmalar yapan platform üyeleri, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. 13 yerel derneğin bir araya geldiği programda, yerel kültür müzesinin durumu görüşüldü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, kentin farklı kültürleri bir arada barındırdığına işaret ederek, ”Ancak bu farklılıklar içerisinde kendi öz kültürünü, yerel kültürünü tanıtma amacında olan sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Yerel kültürle ilgili devam eden birkaç projemiz var. Bunların başında da bir yerel kültür müzesi yapmak geliyor.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *