«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Erbakan: “Tüm halkımızı bu tarihi günde bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz”

Erbakan: “Tüm halkımızı bu tarihi günde bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz”

Erbakan: "Tüm halkımızı bu tarihi günde bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz"

Yeniden Refah Partisi, 2. Olağan Büyük Kongresi 6 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

‘Yeniden Refah Yeniden Erbakan’ mottosuyla gerçekleştirilecek kongrede 1225 kayıtlı delege, partiyi 2023’teki kritik seçimlere taşıyacak parti yönetimini belirleyecek. Erbakan’ın tek aday olarak gireceği kongrede, 50 üyeli Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyelikleri için seçim yapılacak. 

Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirecek 2. Olağan Büyük Kongreye Türkiye’nin 81 ilinden ve yurt dışından 60 bine yakın katılımcı bekleniyor. 

Kongreye yurtdışından pek çok parti temsilcisi, Sivil Toplum Örgütü temsilcisi ve siyaset adamının yanında yurt içinde de çok sayıda yabancı misyon şefleri ve büyükelçiler katılması bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, sosyal medya hesaplarında kongreye ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Aziz milletimizi tüm maddi ve manevi sıkıntılarından, dünya genelindeki tüm mazlumları, ezilenleri kurtarmak, Milli Görüş’ü hakkıyla temsil etmek, ikinci 40 yılda hedeflerine ulaştırmak için, yaşanabilir ve yeniden Büyük Türkiye’yi kurmak yola çıkan Yeniden Refah Partimiz, 17 Kasım 2019’da Ankara Arena’da 50 bini aşkın vatan evladının katılımıyla Türk siyaset tarihin en büyük genel kurulunu yaparak birinci büyük şahlanışını gerçekleştirdi ve tarih yazdı. Yeniden Refah Partimiz ikinci büyük şahlanışını 6 Kasım’da yine Ankara Arena’da yapılacak olan 2. Olağan Büyük Kongresi ile gerçekleştirecek. Milli Görüş’ün, Yeniden Refah Partimizin gücünü, adım adım iktidara yürüdüğünü tüm dünyaya göstereceğiz. 10 binlerce vatan evladıyla birlikte yeniden adalet, yeniden huzur, yeniden heyecan, yeniden Büyük Türkiye, yeniden refah ve yeniden Milli Görüş diye haykırmak için tüm halkımızı bu tarihi günde bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz.” 

Yeniden Refah Partisi, pazar günü Ankara’nın en büyük spor salonunda ‘Yeniden Refah ve Yeniden Erbakan’ mottosuyla gerçekleştirecek 2. Olağan Büyük Kongresi’yle, 2023 seçim kampanyasını başlatacak.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *