«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Fatih Kariye Otizm Merkezi’nin temeli atıldı

Fatih Kariye Otizm Merkezi’nin temeli atıldı

Fatih Kariye Otizm Merkezi'nin temeli atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), “150 Günde 150 Proje” maratonu kapsamında, “Fatih Kariye Otizm Merkezi Temel Atma Töreni”ni gerçekleştirdi. Derviş Ali Mahallesi’nde gerçekleştirilen törende, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir konuşma yaptı. Temel atma töreni öncesinde Fatih’teki Hekimoğlu Ali Paşa İlkokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirten İmamoğlu, hizmet ederken en çok çocuklardan enerji aldığını kaydetti. “Bu duygu bana çok derin şeyler hissettiriyor” diyen İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Nedir, derseniz; ‘çılgın proje’ yapmayı istiyorum ben. Hayatım boyunca, hangi görevde olursam olayım, çılgın proje ve projeleri hayata geçirmek istiyorum. Ama bugünün tartışılan ve konuşulan çılgın projeden bahsetmiyorum. Benim bahsettiğim başka. Gerçekten bu şehrin çocuklarına, gençlerine, kadınlarına ve özellikle dar ve orta gelirli ailelerin bireylerine çok değerli hizmetler yapmaktan bahsediyorum.”

Özel Gereksinimli Bireyler Eğitim Merkezleri(ÖZGEM)’nden şu anda 2 bin 17 öğrencinin yararlandığı bilgisini paylaşan İmamoğlu, 4 yeni merkezin daha yapımının devam ettiğine dikkat çekti.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *