«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. FUTNOVA namağlup olarak finalde

FUTNOVA namağlup olarak finalde

FUTNOVA namağlup olarak finalde

FUTNOVA namağlup olarak finalde

Türkiye Seçmeleri çeyrek ve yarı final maçları sonrasında rakiplerini tek tek mağlup eden Next Rüya ile gruplardan beri namağlup olan FUTNOVA takımları finalde karşı karşıya gelecek. FUTNOVA namağlup olarak finalde.

Kazanan takımın 10 milyon dolar ödül havuzuna sahip 2022 Honor of Kings Championship turnuvasına gideceği Türkiye Seçmeleri’nde son aşamaya gelindi. 2 gün süren çeyrek final ve final mücadelelerinin ardından finalde yarışacak olan iki takım belli oldu. 15 Ekim’de sahnede oynanacak ve canlı olarak yayınlanacak olan finalde FUTNOVA ve Next Rüya takımları karşı karşıya gelecek.

Eleme aşamalarından notlar

Eleme aşamasında oynanan çeyrek ve yarı final maçlarında en çok yasaklanan kahraman, oynanan bütün maçlarda üzerine çektiği yasaklamayla “Shen Mengxi” oldu. Öte yandan bu aşamada oynanan maçlarda takımların en çok güvendiği kahraman 17 maçta 14 kere seçilen “Zhaojun” oldu.

Eleme aşamalarında oynanan maçlardan en kısa süreni 8 dakika 58 saniye süreyle FUTNOVA’nın Fire Flux Esports karşısında aldığı galibiyet oldu. En uzun süren mücadele ise Digital Athletics ve Denizbank İstanbul Wildcats’in karşı karşıya geldiği maç oldu. 33 dakika 32 saniye gibi oldukça uzun süren maçı Denizbank İstanbul Wildcats galibiyetle noktaladı. Çeyrek ve yarı finaller içerisinde ise en çok skorun alındığı maç, alınan toplam 42 skorla Next Rüya ile Denizbank İstanbul Wildcats arasında oynandı. Next Rüya, bu bol skorlu maçı 22-20’lik üstünlükle tamamlamayı başardı.

FUTNOVA namağlup olarak finalde

Çeyrek final maçında karşı karşıya gelen iki ezeli rakip Fenerbahçe Espor ve Beşiktaş Esports arasında oynanan mücadeleden Beşiktaş Esports, 2-0 üstünlükle adını yarı finale yazdırmayı başardı. Eleme maçlarında en dikkat çeken takım ise grup maçları dahil hiçbir maçta mağlubiyet yüzü görmeden adını finale yazdıran FUTNOVA oldu.

FUTNOVA ile Next Rüya takımları arasında oynanacak olan Büyük Final, 15 Ekim tarihinde saat 14.00’te Honor of Kings Türkiye Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Daha fazla bilgi almak ve geri bildirimde bulunmak için resmi Honor of Kings sitesini ziyaret edebilir ya da Discord, Instagram ve Youtube sosyal medya kanallarına göz atabilirsiniz.

FUTNOVA namağlup olarak finalde yazısı ilk önce HaberTR üzerinde ortaya çıktı.

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *