«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Notalarla Sinematik Bir Evren İnşa Eden Federico Albanese Zorlu PSM’de!

Notalarla Sinematik Bir Evren İnşa Eden Federico Albanese Zorlu PSM’de!

notalarla-sinematik-bir-evren-insa-eden-federico-albanese-zorlu-psmde.jpg

Çağdaş klasik müziği caz ve elektronik notalarla birleştiren, saykedelik, rock gibi müzik türlerinden ilham alarak üretimlerini sürdüren İtalyan besteci Federico Albanese, 3 Aralık akşamı Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşacak. 

 

Klasik piyanonun dışında kendisini bir piyanist olarak tanımlamayan, enstrümanını “bir araya gelen sesleri bulmasını” sağlayan bir ‘araç’ olarak gören, notalarla bir evren yaratmak için sinematik anlayışla üretimlerini sürdüren Federico Albanese, 3 Aralık akşamı Zorlu PSM’nin eşsiz atmosferinde dinleyicilerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak. 

 

Federico Albanese, son olarak 25 Şubat 2022’de “Gerçeklik ve hayal gücü arasında; hafıza ve hatırlama arasında” olarak tanımladığı “Before and Now Seems Infinite” isimli albümü müzikseverlerle buluşturdu. Marika Hackman ve Ghostpoet ile iş birliğinden doğan bu albümde yer alan “The Quiet Man”, albümün en çok sevilen parçalarından biri oldu. Dijital platformlarda yüz binlerce dinleme alan bu albümü, 19 Ağustos 2022’de yayınladığı “Your Trees” teklisi takip etti. Peşi sıra gelen albümlerini dünya çapındaki festivallerle taçlandıran ve dinleyici kitlesini genişleten Federico Albanese, 3 Aralık 2022 akşamı saat 21:00’da Turkcell Platinum Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. 

  

Bilet Fiyatları: 

1.Kategori: 231,00 TL 

2.Kategori:209,00 TL 

3.Kategori:187,00 TL

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *