«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. Üniversitelilere Lüleburgaz turu

Üniversitelilere Lüleburgaz turu

universitelilere-luleburgaz-turu.jpg

Lüleburgaz Belediyesi, Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’nda öğrenime başlayan üniversite öğrencilerine kenti tanıtıyor. Öğrenciler kentin tarihi dokularından kent yaşamına ve Lüleburgaz Belediyesi’nin akademilerini yerinde görerek kenti tanıyor. Uygulamayla üniversiteli öğrencilerin kente karşı aidiyet duygusunun geliştirilmesi amaçlanıyor.

 

Lüleburgaz Belediyesi Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’nu il dışından tercih ederek Lüleburgaz’a ilk kez gelen öğrencilere kent tanıtımı yapıyor. Avrupa Yerel Demokrasi Haftası çerçevesine gerçekleşen tanıtım faaliyetinde İnsan Kaynakları Müdürü Dilek Çetin Çivi, üniversite yerleşkesinde öğrencilere Lüleburgaz’ı tanıtan sunum gerçekleştirdi. Bununla birlikte belediye personelleri İnanç Zorlutuna ve Macit Yenice öğrencilere Lüleburgaz’ı tanıtan tur gerçekleştiriyor. Personel eşliğinde Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ve Camii, yayalaştırılmış bölgeyle birlikte öğrencilere Lüleburgaz’ın kültürel dönüşümünde öncü rol üstlenen akademileri gezdiriliyor.

 

Başkanla bir araya geldiler

Öte yandan öğrenciler Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yle de bir araya geldi. Başkan Gerenli Lüleburgaz’ın gençler için spordan sanata kadar pek çok alanda faaliyet içinde olan bir kent olduğunu söyleyerek Lüleburgaz Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *