«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Sakarya Valisi Kaldırım’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Sakarya Valisi Kaldırım’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Sakarya Valisi Kaldırım'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Vali Kaldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin bağrından çıkmış, demokratik idarenin tam tekamül etmiş hali olan, yüksek fazilet, ahlaki değer ve nitelikleri içerisinde, erdemli, milli haslet ve değerlerine bağlı insanlar yetiştirmeyi gaye edinen ve bu minvalde halkımızın kalkınması, huzur ve refahına büyük katkı sağlayan Cumhuriyetimiz; Aziz Milletimizin her türlü hakkının korunduğu ve kendisini doğrudan ifade edebildiği müstesna bir Devlet yapısı ve idare sistemine sahiptir.

Bizler bu anlamlı günde vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını verenleri hiçbir zaman unutmadık ve ebediyete kadar da unutmayacağız. 2023 yılında büyük bir gururla 100. yılını kutlayacağımız Cumhuriyetimizi, belirlenen yüksek gaye ve hedeflere ulaştırmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için üstlenmiş olduğumuz her görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna birlik ve beraberlik içerisinde bıkmadan, usanmadan, yorulmadan büyük bir azimle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; eşine az rastlanır şanlı bir mücadele sonucu bu aziz yurdu bize vatan yapan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere; vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve sükûnunu sağlayan ve bu kutsal amaç uğruna toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşmış Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Gazilerimizi şükranla anıyor; Sakaryalı hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *