«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Xi’den ulusal kalkınma vurgusu

Xi’den ulusal kalkınma vurgusu

Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri Xi Jinping, Çin milletinin yeniden yükselişini hızlandırmak için tüm parti üyeleri ve tüm etnik gruplara mensup vatandaşların tek yürek halinde ortak adım atmaları çağrısında bulundu.  

Xi Jinping bugün ÇKP 20. Ulusal Kongresi’ne katılan Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi heyetinin oturumuna katıldı.

Xi Jinping oturumda, ÇKP 20. Ulusal Kongresi’nin parti ve devletin çalışmalarına yön verdiğine işaret ederek, ÇKP 20. Ulusal Kongresi’nin ÇKP’nin yeni çağda ve yeni kalkınma yolculuğunda tüm etnik gruplara mensup vatandaşların Çin’e özgün sosyalizmi geliştirmesine önderlik etmesi için bir siyasi deklarasyon ve eylem planı olduğunu kaydetti.

Xi Jinping, ÇKP 20. Ulusal Kongresi’nin ruhunu yaygınlaştırmak için geçen 5 yılki çalışmaların ve yeni çağa girilmesinden bu yana geçen 10 yılki olağanüstü değişimin öneminin kavranması, yeni çağda Çin’e özgün sosyalist düşüncenin özünün iyi anlaşılması, Çin tarzı modernizasyon yoluyla Çin milletinin yeniden yükselişini hızlandırma misyonuna sadık kalınması gerektiğini vurguladı.

Xi Jinping, tüm parti üyeleri ve etnik gruplara mensup vatandaşların partinin önderliği altında, Çin milletinin yeniden yükselişini hızlandırmak için tek yürek ortak adım atmaları çağrısında bulundu.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *