«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Başkan Güngör: “Dünyanın gözü Kahramanmaraş’ta”

Başkan Güngör: “Dünyanın gözü Kahramanmaraş’ta”

Başkan Güngör: "Dünyanın gözü Kahramanmaraş’ta"

Temel atma töreninde konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Yeşilgöz, sadece Kahramanmaraş’ın değil Türkiye’nin en önemli doğal güzelliklerinden bir tanesi. İlk etapta  5 milyon TL’lik maliyetle çevre düzenlemesini tamamladık. Şimdi de 2’nci etap çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Altyapı çalışmaları ile birlikte bu projemizin toplam maliyeti ise 34 milyon TL.” ifadelerini kullandı.

“Yerel kalkınma odaklı yatırımlarımızı sürdürüyoruz”

Başkan Güngör, belediyeciliğin sadece alt ve üst yapı yatırımlarıyla sınırlı kalmadığının altını çizerek, şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden başlayarak Cumhurbaşkanlığı’na kadar ulaşan başarısında yerel kalkınmaya vurgu yapmış ve bunu sağlamak için gayret gösterdi. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yerel kalkınma odaklı yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz.” diye konuştu.

Markalaşmaya önem verdiklerini söyleyen Başkan Güngör, “Yeşilgöz’ü de markalaştırmak için gayret ediyoruz. Yeşilgöz’ü temsil eden bir logo oluşturduk. İnşallah Yeşilgöz, ismiyle bir marka olacak. Bugün temelini atacağımız tesislerin ve yatırımların Tekir’e ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Sloganımız şu: ‘Dünyanın gözü Kahramanmaraş’ta, o da Yeşilgöz’de’” dedi.

Başkan Güngör, Tekir mahallesinde yaşayan vatandaşların sorunlarını çözebilemek için yapı ve imar disiplinini sağlamak zorunda olduklarını ifade ederek, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Onikişubat Belediyemizle birlikte burada çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu çalışmalar gerçekten mahallemiz, ilçemiz ve şehrimiz için son derece kıymetli. Tekir’in ve Kahramanmaraşımızın marka değerini artıracağız. Şehrimizde birçok mahallemizin ve ilçemizin ciddi altyapı yatırımlarına ihtiyacı var.” 

Horasan’dan Başkan Güngör’e teşekkür

Temel atma töreninde konuşan önceki dönem Tekir Belediye Başkanı Yüksel Horasan ise “Sadece Kahramanmaraş’ın değil tüm Çukurova’nın ve Türkiye’nin göz bebeği Yeşilgöz’e hak ettiği değeri gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. İnşallah bugün temeli atılan tesislerin de hayata geçirilmesiyle Yeşilgöz’ün turizm potansiyeli ve katma değeri daha da artacak” değerlendirmesinde bulundu.
Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *