«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Bu tariflerle gebe kalınır

Bu tariflerle gebe kalınır

Avokadolu somonlu soğuk sandviçten çıtır nohutlu ıspanak salatasına, hindi çorbasından Brüksel lahanalı köfte toplarına, çikolatalı ıslak kekten sihirli kırmızı salataya kadar pek çok tarif hamileliğe hazırlanan kadınlar için işin uzmanı tarafından 1100 makale okunarak, araştırılarak yazıldı. 

Annesinin zorlu doğum hikayelerinden etkilenip Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmaya karar veren Prof. Dr. Gökalp Öner, hastalarının bebek sahibi olma yolculuğunda onlara daha fazla destek olabilmek için bir kitap yazdı. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, ‘Bilimle Yoğurduk Lezzetle Pişirdik’ sloganıyla yola çıktığı ‘Bu Tariflerle Gebe Kalınır’ isimli kitabında sağlıklı bir hamilelik dönemi için lezzetli tarifler paylaşıyor. 

SAĞLIKLI TARİFLER TADILACAK 

Avokadolu tariflerden salatalara kadar kitaptan en özel sağlıklı menülerin konuklarımıza ikram edileceği kitap lansmanımızda siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızı da aramızda görmeyi diliyoruz.

TARİH: 14 Ekim Cuma

SAAT: 12.00

MEKAN: Kemal Koçak İstanbul Restaurant – Çamlı Vadi Avrupa Konutları (Hamidiye Mahallesi, İhlas Sokak, NO:5 Kağıthane)

 

Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, “Günümüzde sağlıksız beslenme ve giderek artan kötü alışkanlıklarla kısırlık oranlarını artırdı. Bu kitapla bilimsel olarak etkin vitamin ve mineralleri içeren besinlerle Türk kültürüne uygun tarifler geliştirdik ve bu şekilde sağlıklı beslenme için bir rehber kitap olarak planladık. Ayrıca bize çocuk istemi ile başvuran çiftlerimizin en çok sorduğu soru olan ‘Nasıl beslenmeliyiz?’in en bilimsel ve lezzetli halini bu kitapta anlattık. Sizler için gebe kalabilmede en etkin besinleri bir araya getirerek lezzetli ve hem kadın yumurtasına hem de erkek spermine fayda sağlamaya yönelik tarifler oluşturduk. Hem erkek hem kadın için bilimsel besinlerin lezzetli buluşması ile dünyada ilk kez sağlıklı gebeliğe giden yolun tariflerini sunuyoruz.

Oluşturduğumuz lezzetli ve pratik tariflerle nasıl gebe kalınacağı ve gebeliğinizin nasıl sağlıklı bir şekilde devam edeceğinin sırrını veriyoruz. Nasıl beslenmeliyim? Ne şekilde beslenirsem daha rahat gebe kalırım? Hangi vitaminleri tüketmeliyim? Gebe kaldıktan sonra beslenmem nasıl olmalı? Soruların cevapları bu kitapta…”

Prof. Dr. Gökalp Öner kimdir?

Prof. Dr. Gökalp Öner 1981 Çorum doğumludur. Aslen Kayserili olup ilkokul, ortaokul ve liseyi Kayseri’de okumuştur. 2005 Hacettepe İng. Tıp mezunudur. 2011’de Erciyes Üniversitesi’nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. 2015 yılında Türkiye’nin en genç tıp doçenti olmuştur. 2020 yılında Profesörlük ünvanını alıp şu an Kayseri System Hastanesi tüp bebek merkezinin direktörlüğünü yapmaktadır. Kendi alanında 6 akademik, 1 uluslararası bilim ödülü bulunmaktadır. 100’den fazla yurtiçi ve yurtdışı makalesi olan Prof. Dr. Gökalp Öner’in yurtdışında 3 ve yurtiçinde 2 bilimsel kitabı vardır.

Bu tariflerle gebe kalınır yazısı ilk önce KadınTR üzerinde ortaya çıktı.

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *