«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. CHP’li Köksal: “Vatandaş AK Partiyi bu seçimde yüzde 100’le sandığa gömecek”

CHP’li Köksal: “Vatandaş AK Partiyi bu seçimde yüzde 100’le sandığa gömecek”

CHP'li Köksal: "Vatandaş AK Partiyi bu seçimde yüzde 100’le sandığa gömecek"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Çay İlçesi’nde pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.

Milletvekili Burcu Köksal, ilk olarak CHP Çay İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle birlikte gündemi değerlendirdi. Daha sonra beraberinde CHP Çay İlçe Başkanı Ali Selvi ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Köksal, “Her zaman söylüyorum, nereye gitsek sorunlar aynı bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Esnaf siftah yapmıyor, vatandaş evine ekmek götüremiyor. Güzel ülkemin geldiği durum maalesef bu. Emekliye yüzde 30 diye müjde verip de yandaşlarına üçer beşer maaş bağlayanları memurlar ve emekliler yüzde 100’le sandığa gömecek. Bugün emekliye, memura reva görülen bu zam utanç zammıdır; en düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira. Acaba 5 bin 500 lirayla AK Partililer geçinebilir mi? Kiraların bile 5 bin liradan başladığı bir ülkede bu emekli 5 bin 500 lirayla nasıl geçinecek? Emekli vatandaşlarımız müsterih olsunlar, kısa bir süre sonra Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidardayız ve iktidarımızda en düşük emekli maaşı asgari ücret tutarında olacak” şeklinde konuştu.

“İnşallah hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın desteğiyle biz iktidara gelip Türkiye’yi hak ettiği şeklide yöneteceğimiz.” diyen Milletvekili Köksal, “CHP olarak önümüzdeki seçimde iktidar olmak istiyoruz. İnşallah sahada ki çalışmalarımız, anketlerde bizim önümüzdeki dönem Millet İttifakıyla birlikte iktidar olacağımızı gösteriyor. İnşallah hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın desteğiyle biz iktidara gelip Türkiye’yi hak ettiği şeklide yönetmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadığı birçok sıkıntılar, mağduriyetler var. Afyonkarahisar’ın hak ettiği halde alamadığı yatırımlar ve iktidarın söz verip yapmadığı birçok projeler var. Bunları hayata geçirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *