«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Kıbrıs’a dünya standartlarında SPA merkezi

Kıbrıs’a dünya standartlarında SPA merkezi

KKTC gayrimenkul sektörünün önde gelen firması BlueWay Group iştiraki olan Kıbrıs Developments ve Sanitas Spa işbirliği ile Alsancak’ta Natura SPA& Wellness merkezi açıldı.

Natura Spa & Wellness’in seçkin davetliler ile gerçekleşen açılış etkinliği, Trio Acoustica’nın performansıyla başlayıp, Kıbrıs’ın genç müzisyenlerinden Begüm Tekakpınar’ın piyano ve vokal dinletisiyle devam etti. Açılış için özel olarak Hollanda’dan gelen Tekakpınar’ın Kıbrıs ezgilerinin de dahil olduğu repertuarı büyük beğeni topladı.

Sağlık kampları düzenlenecek

Açılış töreninde konuşma yapan Sanitas Spa Kurucu Ortağı Şebnem Akman Balta Natura SPA & Wellness ile sağlık turizmi kapsamında dünyanın dört bir yanından turisti Kıbrıs’ta ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Kıbrıs’ı SPA merkezi haline getireceklerini belirten Balta “Düzenli aralıklarla uzmanlar eşliğinde yapacağımız workshoplar ve sağlık kampları sayesinde SPA ve wellnessi bir yaşam tarzı haline getireceğiz. Dünya masajları, hamam ve birçok sağlıklı yaşam etkinlikleriyle kendinizi iyi hissetmek için çok uzağa gitmenize gerek kalmayacak. Dünyanın dört bir yanından gelen sağlık turistleriyle de Kıbrıs’ı canlı tutacağız” dedi.

Kıbrıs Developments Proje Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim ise ““Kıbrıs Developments olarak hayata geçirdiğimiz projeler, bir konutun çok ötesinde, her ayrıntısı ile özel olarak tasarlanmış bir yaşam biçimi sunarken, sadece konutun kendisine değil, hayata katma değer katıyor. İşte bu yüzden bir gayrimenkul geliştiriciden ziyade bir destinasyon geliştirici olarak kendimizi konumlandırıyoruz. Dağ, deniz, orman üçlüsünün buluşmasından esinlenilerek, doğayı korumayı ve yansıtmayı temel alan imza projelerimizden Natura sitesinde, artık bir de doğanın ritmi ile uyumlanmanızı sağlayacak Natura Spa & Wellness var. Ailemizin en yeni üyesi Natura SPA’nın Kıbrıs’a hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.

Kıbrıs’a dünya standartlarında SPA merkezi yazısı ilk önce Gezi Bülteni üzerinde ortaya çıktı.

Bir Cevap Yaz

Haber Oku Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *